Zabavljali se i u stvarnom životu, u seriji je bila žena Tike Špica - ovo je Žake danas! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabavljali se i u stvarnom životu, u seriji je bila žena Tike Špica - ovo je Žake danas! (FOTO)

Godine je nisu mnogo promenile.

Serija "Porodično blago" proslavila je i glumicu Biljanu Nikolić. Kao supruga Tike Špica (Predraga Smiljkovića Pepija), u leopard odeći, glasna i britkog jezika, ostala je i te kako upečatljiva.

U CENTRU SKANDALA: Ceca se oglasila povodom vesti o TUČI ispred manastira zbog nje

Mnogi nisu znali da su Predrag i Biljana i u privatnom životu bili u vezi, o čemu je Predrag pre nekoliko godina i govorio javno:

ANA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NIKOLIĆ O POROĐAJU: Imam veliku tremu, porodiću se na ulici!

Porodično blago - 51. epizoda - http://t.co/sG0o7lgonz pic.twitter.com/1JIa6ySHQ9

— seo.linke.rs (@linkersseo) July 18, 2013

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu". Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan – izjavio je svojevremeno Smiljković.

Biljani "Porodično blago" nije bila jedina serija u kojoj je glumila. Pojavila se i u seriji "Agencija za SiS", ali je nakon toga postala angažovana u pozorištu u Kruševcu.

Primetili smo da se Biljana nije mnogo promenila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.