Za sve je kriv šećer: Zorica napala Nikolu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 21.Mar.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sve je kriv šećer: Zorica napala Nikolu! (video)

Zadruga je danas pismom razbudila farmere, a da se neki nisu naspavali videlo se odmah.

Nakon što je Nikola saopštio farmerima da je Natalija napustila imanje, skočila je Zorica Marković, besna što mora da pije gorku kafu, jer nema šećera.

“Ovo je peti dan kako pijem gorku kafu. Vi ste jedna stoka bezobrazna. Nikola, nemaš pravo da sklanjaš i kriješ u svoju kuću tamo”, kiptala je Zorica od besa.

Bivši fudbaler i farmer iz naroda nije joj ostao dužan.

“Ma hajde bre prođi me se. Napadni Kevu ako možeš. Ne smeš da joj se zameraš, pa ti je lako mene”, odgovorio je Nikola pevačici.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Za sve je kriv šećer: Zorica napala Nikolu! (video)

Izvor: Svet, 21.Mar.2016

Zadruga je danas pismom razbudila farmere, a da se neki nisu naspavali videlo se odmah.. Nakon što je Nikola saopštio farmerima da je Natalija napustila imanje, skočila je Zorica Marković, besna što mora da pije gorku kafu, jer nema šećera.. “Ovo je peti dan kako pijem gorku kafu. Vi ste jedna...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.