Za njih nije važno što se dogodilo u Srbiji? Kalina Kovačević ošurila po Karađorđevićima zbog poteza u vreme dana žalosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 10:41

"Za njih nije važno što se dogodilo u Srbiji?" Kalina Kovačević ošurila po Karađorđevićima zbog poteza u vreme dana žalosti

Glumica jasno iznela svoj sud!

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina Karađorđević prisustvovali su pre tri dana krunisanju kralja Čarlsa u Velikoj Britaniji. Oni su bili jedini predstavnici Srbije na ovom događaju.

Poziv je dobio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali zbog dana žalosti nije želeo da ode u London. Upravo je zbog situacije u zemlji i dana žalosti ovaj potez Karađorđevića mnoge iznenadio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Popularna stranica na društvenoj mreži Instagram pre tri dana podelila je fotografiju na kojoj je zabeležen dolazak Karađorđevića na krunisanje, a ovaj prizor je razbesneo našu popularnu glumicu Kalinu Kovačević, te je jasno napisala svoj sud.

- A za njih dvoje nema veze ono što se dogodilo u Srbiji? Važnije im je da budu na krunisanju - istakla je Kalina, a njene reči izazvale su pravu buru.

Mnogi su podržali popularnu glumicu, ali bilo je i onih koji su je oštro napali.

- Vi nemate pravo da pričate kako njima nije važno šta se desilo u Srbiji. Svima nam je važno, baš ste me razočarali - napisala je jedna od učesnica rasprave na Instagramu.

- Imam identična prava baš kao i Vi. Nemam nameru da se sa Vama raspravljam i svađam jer vas ne poznajem i ne znam kako mogu da Vas razočaram kad me ni ne poznajete. Želim Vam lep dan i da zaista naučite da birate reči jer vidim da cenite blagost i dobrotu. Tako Vam bar piše na profilu. Prijatan dan i svako dobro - uzvratila je glumica.

Podesetimo, trećeg maja ove godine odigrao se masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj je maloletni K.K. (13) usmrtio osam đaka i čuvara škole. Narednog dana u okolini Mladenovca, Uroš Blažić (21) usmrtio je osmoro ljudi i ranio četrnaest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.