Za Miljanu više nema oproštaja - ovaj postupak naišao na javnu osudu: Više nema gledanje kroz prste

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 17:02

Za Miljanu više nema oproštaja - ovaj postupak naišao na javnu osudu: Više nema gledanje kroz prste

Nikada više neće biti isto u rijalitiju bez njih dvoje

Darijan Radomirović je nedavno ostavljen od strane Miljane Kulić. Iako su mnogi mislili da je poznata Nišlijka konačno našla muškarca koji će da je poštuje i da je voli, situacija je izmakla kontroli, pošto je Miljana, po mnogima navikla da bude samo sa muškarcima koji je iskorišćavaju.

Mnogi spekulišu da će Darijan i Miljana da se pomire, a sada je Darijan progovorio o svojim navodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planovima za pomirenje u emisija amnezija gde su domaćini bili Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda. On je tom prilikom istakao da neće oprostiti Miljani i da neće doći do pomirenja.

- Mislim da Miljani ne smeta, ona zna da se nećemo pomiriti, makar ne na ovom mestu -rekao je Darjan.

- Šta mi da mislimo o tvojoj stalno promeni mišljenja? -pitala je Kačavenda.

- Ja uopšte tako ne mislim, ja i dalje imamo emocije prema njoj, ona je naručila i nekoliko pesama za mene, rastali smo se ali mi jedino nije jasno zašto ne pričamo, izgleda da joj je tako lakše -rekao je Darjan.

Darjan je izgledao tužno, a mnogi su ispod klipa vređali Miljanu jer je slomira srce darjanu.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.