ZVEZDI GRANDA PUCALI PORED GLAVE! Nepoznati muškarac izvukao PIŠTOLJ i ispalio nekoliko hitaca - pevač u šoku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 16:32

ZVEZDI GRANDA PUCALI PORED GLAVE! Nepoznati muškarac izvukao PIŠTOLJ i ispalio nekoliko hitaca - pevač u šoku!

Sve se dogodilo na svadbi!

Ibro Bublin, pobednik Zvezda Granda, poznat je po to tome što na svojim nastupima pravi vrhunsku atmosferu, te da svoju publiku redovno "baca" u merak. Tako je bilo i na jednoj svadbi.

Veseli svatovi okružili su mladog Bublina koji je pevao iz duše. Jedan od gostiju toliko je bio "pogođen" Bublinovom pesmom da je izvadio pištolj i ispucao više hitaca. Bublin je za trenutak bio šokiran prizorom, ali nije dozvolio da ga strah savlada, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je istim žarom nastavio svoj performans.

Ibro je za pesmu dobio i pozamašan bakšiš. Snimak sa svadbe objavljen je na društvenim mrežama i veoma brzo je postao viralan.

- Rodna gruda ponosita, te lepote nigde nema, nek zna svako ko upita - glase stihovi pesme koja je posebno pogodila svatove, pa su od srca značajnom sumom bakšiša počastili mladog pevača.

Ceca Ražnatović napustila Beograd: Pokazala sa kim uživa na Kipru

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.