ZVEZDANE, JESI LI OPRAO ZUBIĆE?! Gledaoci zgroženi: Mrežama se deli Slavnićeva fotografija, ovaj detalj šokirao

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 23:12

"ZVEZDANE, JESI LI OPRAO ZUBIĆE?!" Gledaoci zgroženi: Mrežama se deli Slavnićeva fotografija, ovaj detalj šokirao

Nije za one sa slabim stomakom!

Zvezdan Slavnić, kao jedan od najaktuelnijih učesnika šeste sezone Zadruge, ali i svih Zadruga do sada, na meti je osude i kritike zbog svog ponašanja u Beloj kući.

Oidsetimo, Zvezdan je prevario svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, a potom je Ćurčićeva postala učesnik Zadruge.

Ono što je mnoge šokiralo, Zvezdan je i Anđelu prevario i to sa Majom Marinković, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ana takođe bila u Beloj kući.

Iako je glavna tema u Zadruzi, ima veliku podršku publike, ali i mnogo antifanova. Tako se na Instagramu pojavila fotografija Slavnića koji se smeje, a akcenat je stavljen na njegove zube.

A post shared by @samo.realno6

Da podsetimo, kada je Ana ušla u Zadrugu 6, poručila je Anđeli Đuričić, tadašnjoj Zvezdanovoj ljubavnici da opere zubiće, a čini se da je sada i Zvezdanu to potrebno po komentarima na društvenoj mreži.

Dosta se komentariše i higijena Slavnića, te dok mnogi govore da izuzetno vodi računa o higijeni, drugi smatraju da se "kupa" vlažnim maramicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.