ZVEZDANA NAPOLJU STIGLO ZLO KOJE JE ČINIO U ZADRUZI - jedan postupak ga rascepao u sitne komade

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 23:18

ZVEZDANA NAPOLJU STIGLO ZLO KOJE JE ČINIO U ZADRUZI - jedan postupak ga rascepao u sitne komade

Smatra da mu je ovo najveća greška.

Zvezdan Slavnić je zajedno sa svojom devojkom Anđelom Đuričić imao svoje prvo televizijsko gostovanje nakon što je izbačen iz rijalitija Zadruga. Njega je ugostila bivša zadrugarka i voditeljka Dalila Dragojević.

Dalila se vrlo iskusno i provokativno postavila prema Zvezdanu te se nije libila da pokrene pitanje Maje Marinković i koliko je sa njom uživao u intimnim odnosima.   

Zvezdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada tvrdi da ga je stiglo zlo koje je činio svojoj devojci Anđeli time što ju je prevario sa Majom.

- Zbog čega se najviše kaješ u Zadruzi?  - započela je priču Dalila.

- Verovatno se najviše kajem jer sam uradio to sa Majom. Ne mogu da kažem da sam bio u vezi sa Anđelom tada - započeo je priču Zvezdan.

- Bili smo tada u vezi, samo smo bili u svađi - napala ga je Anđela odmah.

- Dobro bili smo u svađi, da - priznao je Zvezdan.

- Koliko se puta desilo to između tebe i Maje - pitala je Dalila.

 - Ne znam, nisam brojao. Više puta. U produženom trajanju. To je bila specifična situacija, pošto se tada desila tragedija. Nije išla emisija  - rekao je Zvezdan.

- I ti si mislio da se to ne snima? - pitala je Dalila.

- Ne, rekli su mi da se snima, ali sam msilio da neće tako baš da se vidi. Bio sam rascepan iz emisije u emisiju. Znači mlevenje mozga. Ništa me ne opravdava - rekao je Zvezdan.

 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.