ZVEZDANA IZVELI IZ ZADRUGE! Skinuo bubicu, pa izneo informacije iz spoljnog sveta: Napolju je totalni haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 10:12

ZVEZDANA IZVELI IZ ZADRUGE! Skinuo bubicu, pa izneo informacije iz spoljnog sveta: "Napolju je totalni haos!"

Dao joj jasne instrukcije kako mora da se ponaša!

Juče su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić obavili ozbiljan razgovor o njihovom odnosu. Postigli su dogovor da se druže u rijalitiju i da ne obnavljaju romansu pred kamerama.

Međutim, već sinoć su zajedno ležali zagrljeni u izolaciji, šaputali i prisećali se njihovih lepih trenutaka u vezi.

Tokom njihovog razgovora, Zvezdan je skinuo bubicu kako bi saopštio Anđeli da je dobio informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se dešava u spoljnom svetu i da mora da smiri svoje ishitrene reakcije u rijalitiju.

- Molim te, bez ijedne psovke, bez ijedne pretnje, bez ičega. Napolju je totalni haos. Znači, ozbiljan je haos napolju. Kad god ovo (rijaliti) krene, šta god da je, spusti loptu, zakopaj je. Nemoj molim te da ti slučajno neko nešto zameri. Napolju je totalni haos, osmoro dece je poginulo, poginuo je vratar deveti. Sahranjivali su ih pre tri dana, juče, danas, sutra. Totalni je haos, išao sam kod psihijatra - rekao je Zvezdan.

Podsećamo, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja. Sumnja se da je ovo krivično delo počinio maloletni Kosta K. (14) pucajući iz pištolja svog oca.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.