ZVEZDAN ZNAO DA ANA ULAZI U ZADRUGU Rekao mi je da će da sačeka da ona dođe Slavnić raskrinkan! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 08:05

ZVEZDAN ZNAO DA ANA ULAZI U ZADRUGU "Rekao mi je da će da sačeka da ona dođe" Slavnić raskrinkan! (VIDEO)

Milioni u šoku!

Tokom podele budžeta Ivan Marinkovića, za crnim stolom nastao je pravi haos, tokom kojeg se potegla tema odnosa Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, pa i Ane Ćurčić.

Tom prilikom, Ivan je otkrio šta je Zvezdan njemu rekao dok još Ćurčićeva nije ušla u Zadrugu, na samom početku njegove veze sa Anđelom.

- Ana, ja sam među prvima bio koji je Zvezdanu rekao mu da ti napolju sigurno gledaš sve ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je radio sa Anđelom. Rekao mi je:''Ne znam, sačekaću da Ana uđe, pa ću da vidim''. Posle Anđele, devojke su samo počele da se množe - rekao je Ivan.

- Ako se žena ostavi zbog Anđele, onda je to prema Anđeli veća ljubav nego prema ženi - rekao je Car.

- Ja sam iskreno rekao Zvezdanu da me je razočarao. Kad je Anđelu ostavio zbog Maje, rekao mi je da je sa njom došao kraj, a onda se opet vratio Anđeli. To nije jedini razlog zbog kog nas dvojica nismo na istoj relaciji, ima ih više. Jednostavno više nemamo komunikaciju, ne osećam potrebu da budem blizak sa njim - istakao je Mikica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.