ZVEZDAN UZVRATIO UDARAC ANI! Ćurčićeva najavila susret na sudu, on brutalno odgovorio - ovo je njegova odbrana

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 20:26

ZVEZDAN UZVRATIO UDARAC ANI! Ćurčićeva najavila susret na sudu, on brutalno odgovorio - ovo je njegova odbrana

Rat bivših supružnika se preselio na društvene mreže!

Ana Ćurčić gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou". Pred početak programa, Ana je razgovarala sa novinarima i otkrila im da će pokrenuti proces protiv Zezdana Slavnića i da će na sudu tražiti pravdu.

Zvezdan se nakon diskvalifikacije aktivirao na društvenim mrežama i putem Instagrama i Tiktoka komunicira sa svojim pratiocima.

Zvezdan i Ana imaju neraščišćene račune >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ne libe se javno da ih rešavaju. Slavnić je sada novom objavom na Instagramu "pecnuo" bivšu suprugu.

Iako nije imenovao Anu, njegovi pratioci su pomislili da je ova poruka upućena baš njoj.

- Postoji jedno oružje koje je mnogo strašnije od klevete, a to je istina - citirao je Zvezdan, pa dodao:

- Živite svoje živote, vodite ljubav, a ne rat, ne vraćajte se u prošlost, nego hrabrim koracima koračate napred  ka novim uspesima. Život je lep.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.