ZVEZDAN UZVRAĆA UDARAC: U ovoj igri ON postavlja pravila - unosi razdor između Ane i Ace, a Anđela je sledeća?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:40

ZVEZDAN UZVRAĆA UDARAC: U ovoj igri ON postavlja pravila - unosi razdor između Ane i Ace, a Anđela je sledeća?

Nešto smera...

Ana Ćurčić, kao i mnogi bivši zadrugari, odlučila je da profitira na TikToku, pa je tako napravila profil i krenula da snima lajvove, putem kojih zarađuje, a na profilnoj slici su Aca Bulić i ona.

Međutim, to nije sprečilo Zvezdana Slavnića da je zaprati i tako ostvari neki vid komunikacije sa bivšom nevenčanom suprugom, koju je u Zadruzi prevario i ostavio zbog Anđele Đuričić.

Naime, Ana je tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedavno napravila svoj profil na TikToku, a Zvezdan je brže-bolje zapratio nju, kako bi video šta se dešava u njenom životu, a kako i Bulić učestvuje u svemu, pitanje je kako će on reagovati na ovaj Zvezdanov potez.

Drugi smatraju da je Zvezdan greškom zapratio Ćurčićevu i da će se brzo predomisliti, a da li na ovaj način pokušava opet da joj se približi i pomrsi konce - još uvek je nepoznato.

Takođe, spekuliše se kako je ovo njegova taktika da unese razdor u vezu Ane Ćurčić i Ace Bulića, a takođe se postavlja pitanje - da li će i Anđelu zapratiti?

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.