ZVEZDAN SLUČAJNO ODAO ISTINU - Slavnić i Anđela ipak nisu raskinuli? Ova izjava menja sve što smo znali

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 11:51

ZVEZDAN SLUČAJNO ODAO ISTINU - Slavnić i Anđela ipak nisu raskinuli? Ova izjava menja sve što smo znali

Fanovi presrećni.

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je pre dva dana stigla u Split, gde odmara u luksuznoj vili, iz koje se juče oglasila. Kako je istakla, nije istina da je sa Zvezdanom Slavnićem raskinula zbog posla, već iz sasvim drugih razloga, a potvrdila je da je njena porodica srećna zbog toga što je stavila tačku na ovaj odnos.

Juče se usnimila kako uživa na jahti, zbog čega joj je stiglo pregršt različitih komentara, a mnogi od njih su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš na temu njenog iznenadnog rakida sa Zvezdanom.

Naime, mnogi smatraju da je mlada Crnogorka "prodala" Slavnića zbog posla i jahte, dok on snima lajvove na TikToku, gde najčešće priča upravo o njoj.

Tokom sinoćnjeg lajva, Zvezdan se zagonetno smeškao na pomen njenog imena, a spomenuo je kako ga vole žene na slovo "A", pa je jasno da je i dalje veran bivšoj ljubavi, zbog čega mnogi sumnjaju da je ovaj raskid samo predstava za javnost!

Đuričićeva je juče neprestano objavljivala fotografije sa jahte, u različitim odevnim kombinacijama, a prozivke na račun njenih odluka neprestano su stizale.

U nastavku možete da pogledate šta Matora radi sa Anitom u javnosti. Snimak razbesneo jedan deo javnosti u Srbiji:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVI BRUJE DA SU ZVEZDAN I ANA ĆURČIĆ U KONTAKTU Slavnić se oglasio nakon raskida sa Anđelom, pa otkrio u kakvim je sada ODNOSIMA SA BIVŠOM ŽENOM

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Od kako su bivši učesnici rijalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli, mnogi misle da bi se njegova bivša žena Ana Ćurčić, vratila svom dugogodišnjem partneru, uprkost tome što ju je prevario sa 23 godine mlađom Crnogorkom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.