ZVEZDAN SLAVNIĆ SE ČUO SA ANOM! Procurio snimak njihovog razgovora, ovo su PIKANTNI DETALJI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 22:27

ZVEZDAN SLAVNIĆ SE ČUO SA ANOM! Procurio snimak njihovog razgovora, ovo su PIKANTNI DETALJI! (VIDEO)

Šokantno otkriće!

Kontroverznog diskvalifikovanog zadrugara nakon što je doživeo ljubavne brodolome sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić sa kojom je nevenčanu suprugu i prevario, Zvezdana Slavnića svakodnevno možemo videti kako "lajvuje" na svom TikTok nalogu.

Kako se spekuliše po medijima, on uzima i vrtoglave cifre, budući da ima dosta korisnika koji ga prate i šalju mu poklone.

Kako se nagađa, velike šanse su da će se Zvezdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slavnić naći u sedmoj sezoni rijalitija "Zadruga", budući da je diskvalifikovan iz šeste sezone, a dosadašnje iskustvo govori da produkcija "vraća" diskvalifikovane zadrugare kako bi "otplatili dug".

U međuvremenu, Slavnić gotovo svakondnevno drži lajvove, a snimak sa izvesnom Anom iznervirao je mnoge, jer je devojku iz Britanije bezočno lagao o tome ko je.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.