ZVEZDAN SLAVNIĆ MOŽE DA JE DISKVALIFIKUJE?! Nakon Aninog nervnog sloma i lomljave, besneo po Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 19:47

ZVEZDAN SLAVNIĆ MOŽE DA JE DISKVALIFIKUJE?! Nakon Aninog nervnog sloma i lomljave, besneo po Zadruzi

"Je l' sad treba da odem i da je turiram?"

Danas je Ana Ćurčić doživela nervni slom, kada ju je Zvezdan Slavnić nazvao folirantom, te je krenula da lomi sve po Zadruzi.

Ovakvu Anu nismo imali prilike da vidimo, a Zvezdan je odmah nakon toga nastavio da urla po Zadruzi.

- Je l' sad treba da odem i da je turiram, a koliko je ona puta mene isturirala? - pitao je Zvezdan aludirajući da je Ana više puta dovela njega u isto stanje, te da je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čovek jer je ne dira, budući da bi mogao da je diskvalifikuje ukoliko u afektu udari nekog.

- Turira te od kako je ušla - dodao je Mikica.

- E ovo vam je njihovo "Ne". Ja sam rekao da njega boli i da nije da ga boli k*rac, a tu su duvači, pa ona ovako, a ceo dan je mirna - rekao je Miljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.