ZVEZDAN SLAVNIĆ MARICOM PREVEZEN U BOLNICU - Pod visokom temperaturom HITNO OPERISAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 15:49

ZVEZDAN SLAVNIĆ MARICOM PREVEZEN U BOLNICU - Pod visokom temperaturom HITNO OPERISAN

Isplivali jezivi detalji

Zvezdan Slavnić je tokom učešća u Zadruzi govorio o svojoj operaciji srca koju je imao tokom održavanja zatvorske kazne u Kruševcu o ČEMU SMO DETALJNIJE PISALI OVDE.

Međutim, malo ko zna da je Zvezdan imao komplikacije nakon operacije i to jer je navodno hitno operisan dok je imao visoku temperaturu

List "Politika" tada je pisao detalje Slavnićevog stanja, koje prenosimo:

"Zdravstveno stanje Zvezdana Slavnića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izuzetno se pogoršalo posle višemesečnog pritvora u Okružnom zatvoru u Kruševcu i na brzinu odrađene operacije aorte pod temperaturom, zbog koje je u međuvremenu dobio i emboliju pluća. Prema Minićevim rečima, Slavnić je i kao dete imao srčane tegobe, ali napominje da je lošem zdravstvenom stanju doprinelo to što je pravo iz "ćelije kruševačkog zatvora maricom prebačen na operacioni sto KBC-a u Beogradu, gde mu je istog dana, 4. aprila na drugoj hirurškoj klinici operisana aorta". Posle operacije došlo je do komplikacija, pa nije vraćen u pritvor u Kruševcu, već je prebačen u Specijalnu bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu, gde su nakon pet dana zatvorski lekari konstatovali da ima emboliju pluća, pa je ponovo prebačen na KBC." - pisali su mediji tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.