ZVEZDAN SE ČUO SA ANOM - telefonski poziv koji menja sve: Otkrila detalje njihovog pomirenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 08:18

"ZVEZDAN SE ČUO SA ANOM" - telefonski poziv koji menja sve: Otkrila detalje njihovog pomirenja

Ovo smo svi čekali.

Iako se završila Zadruga 6, ona je još uvek aktuelna, te se i dalje raspredaju događaji koji su se zbili. Tako je bilo i tokom poslednje emsije "Narod pita" gde su gostovali Marko Marković i Ana Ćurčić. Oni su diskutovali o Ani Ćurčić, a Ana je otkrila šta zna o navodnom pozivu između Zvezdana i Ane. 

-  Neca je ceo spet događaja napravio kako on želim. Mi ništa nismo uradili, pogotovo ne Neci, to je budalaština. Meni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu Ana kontradiktorana. - rekla je Žana.

- To je bilo jer sam ja šetao sa Necom, a ljudi su govorili da će biti pitanja - dodao je Marko,.

- Naša namere nisu bile loše, a Marka sam ja zezala - rekla je Žana.

- Ani glas ne mogu da čuje, kada je ušla svi smo bili uz nju, a ona je nakon nekog vremena samu sebe demantovala. Ona je takva, pravila od sebe nešto - rekao je Marko.

- Ma to je folirant, ona da je drugačije postupila, sve bi bilo drugačije za nju, a da je radila kako treba ništa ne bi bilo. Ona je trinaest godina ćutala, a sada kao na nacionalnoj televiziji krenula da priča o tome, nema smisla. Najlakše je po bivšem, bivšoj pljunuti - dodala je Žana.

- Ona nije mogla da se seti jedne lepe stvari iz tog odnosa - rekao je Marko.

- Gde je bila kuma tih trinaest godina, kada se dešavalo. Sa kim je Ana, sa Acom ili Zvezdanom? Meni nije čudno, ja sve znam, a presmešno je sve. Ja sam sigurna da Ana voli Zvezdana, ona bi opet bila sa njim, a Aca nije tip sa kojim bi ona bila. Meni bi ona bila šmeker da prizna to, ali kada kaže kako jeste nije problem. Meni da je bacio oval, ja bih mu bacila dva. Ona i da je sa Acom u bilo kakvom odnosu, ona bi se vratila Zvezdanu. Ona je navikla na Zvezdana takvog, tako su navikli da funkcionišu. Meni nije isključeno da su Anđela i Zvezdan raskinuli jer se on čuo sa Anom, znam da će mi se Zorica naljutiti, a nas dve smo u dobrom odnos, pozdrav za Zoku. To nisu bajke, ja sam danas pričitala da su Ana i Zvezdan u komunikaciji - rekla je Žana.

- Ona je meni rekla sve šta će se desiti i kako - rekoa je Marko.

- Ona se nadala momentu kada će on njoj da kaže izvini i da se pomire, a meni je zamerila kada sam je rekla da će Zvezdan možda da se zaljubi u Anđelu - rekla je Žana.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.