ZVEZDAN SAZNAO DA SE UKIDA ZADRUGA - pogledajte prvu reakciju takmičara na vesti o završetku rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 12:51

ZVEZDAN SAZNAO DA SE UKIDA ZADRUGA - pogledajte prvu reakciju takmičara na vesti o završetku rijalitija

Lepi Mića već sve zna?

Direktor i vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović sinoć je putem društvenih mreža saopštio da će za najkasnije 10 dana ukinuti "Zadrugu". Takmičari šeste sezone ovog rijalitija još uvek nisu saznali za ovo.

Pre nešto više od mesec dana Lepi Mića je predvideo da ovo može da se desi tokom razgovora sa Zvezdanom Slavnićem, koji se šokirao kad je čuo za tu mogućnost. Snimak ovog razgovara se ponovo pojavio na društvenim mrežama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Jedva čekam superfinale - rekao je Zvezdan u aprilu ove godine, dok je u "Zadruzi" još uvek bio Borislav Terzić Terza.

- Neće ni da se dočeka kraj "Zadruge", videćeš - dodao je Lepi Mića.

- Šta sad, ne razumem? Gde ćemo? - pitao je Slavnić.

- Treba da se pobunimo. U pravu je Mića, zna Mića nešto, on je išao kod zubara, sigurno je video na nekom kiosku, bilbordu - ubacio se Miljan Vračević.

- Šta će biti ako neće biti kraj Zadruge? - pitao je Slavnić.

- Ja sam samo rekao da može da se desi da ne bude kraj - dodao je pevač.

Podsetimo, Zvezdan je još pre par meseci izrazio želju da učestvuje u nekoliko narednih sezona "Zadruge", a vest o ukidanju će ga sigurno pogoditi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.