ZVEZDAN SAZNAO DA GA ANĐELA VARA SA MENSUROM: Van sebe je, odmah kreće za Crnu Goru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 17:06

ZVEZDAN SAZNAO DA GA ANĐELA VARA SA MENSUROM: Van sebe je, odmah kreće za Crnu Goru!

Dobio šok informaciju!

Diskvalifikovana učesnica šeste sezone "Zadruge", Anđela Đuričić juče je spakovala kofere i uputila se ka rodnim Đenovićima, kako bi po drugi posetile svoju porodicu.

Kako se prethodni put zadržala svega jedan dan, ona je rešila da kod roditelja ostane duže.

Međutim, iako su mnogi mislili da će Đuričićeva iskoristiti ovu priliku da svog dečka, bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, konačno upozna sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojima, do toga neće doći, jer po svemu sudeći, oni ne žele ni da čuju za njega.

Sada se na društvenoj mreži Instagram pojavio snimak "lajva" koji je Slavnić držao bez svoje lepše polovine, a jedan od tiktokera mu je dojavio da se Anđela navodno viđa sa Mensurom Ajdarpašićem na Crnogorskom primorju, dok on čami u stanu svog oca, Moke.

- Evo, kažu mi da je Anđela sa Mensurom - rekao je tiktoker sa kojim je Zvezdan igrao "meč".

- Stvarno? Sad ću da vidim sa njom gde je... Odmah krećem za Crnu Goru! Ako je sa njim, moram da vidim šta radi - kazao je Slavnić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.