ZVEZDAN POLJUBIO MILICU VESELINOVIĆ - Anđela i Maja Marinković zaboravljene: Neočekivani preokret u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 07:17

ZVEZDAN POLJUBIO MILICU VESELINOVIĆ - Anđela i Maja Marinković zaboravljene: Neočekivani preokret u Zadruzi

Ipak je rešio da bude kao Filip Car.

Zvezdan Slavnić je počeo da izigrava pravog Don Žuana. pored bivše žene Ane Ćurčić, on je intimne odnose imao sa Anđelom Đuričić, a sada je u vezi sa Majom Marinković.

 Pored njih, oko Zvezdana se ovih dana smotaju i Ana Spasojević, ali i mala Valentina Stanković koja se potrdila da mu izmasira stopala, akko bi mu se dodvorila. Tu je i Miljana Popović koja svaku žurku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra samo za njegove oči.

Ipak, mnogi nagađaju da će Zvezdanova sledeća "žrtva" da bude Milica Veselinović, koja je poznata po tome da je takođe promenila dosta intimnih partnera u 6. sezoni Zadruge.

Ovu teoriju je prvi podelio pre neki dan Osman Karić, samoproklamovani doktor rijalitija koji je do sad više puta dobro predvideo kako će se stvari dalje odvijati u najgledanijem rijalitu

Da je bio u pravu, pokazuje i novi snimak koji je osvanuo na jednoj Instagram stanici.

Na snimku se vidi kako Milici prilazi Zvezdanu s leđa i ljubi je po vratu.

Sada je već izvesnije da se Zvezdan nameračio da sledeću u krevet odvede Mensurovu bivšu devojku.

Detaljnije pogledajte u naslovu:

A post shared by Samo Realno rezervni profil (@samo_realno6_)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.