ZVEZDAN O POLJUPCU SA ALEKSANDROM NIKOLIĆ - Slavnić više neće da ćuti: Dao bih levu ruku da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 21:49

ZVEZDAN O POLJUPCU SA ALEKSANDROM NIKOLIĆ - Slavnić više neće da ćuti: "Dao bih levu ruku da..."

Prvi i jedini samostalni intervju.

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danasekskluzivno smo ugostili, Zvezdana Slavnića. To je ujedno prvo i jedino samostalno gostovanje Zvezdana u nekoj emisiji.

Slavnić je u iskrenom razgovoru sa našim voditeljkama progovorio o svim aktuelnostima u njegovom životu, ali je i razotkrio mnogobrojne laži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su se pričale.

Zvezdan je smirenim glasom progovorio o glasinama da je i dalje u vezi sa Anđelom Đuričić i da je njihov raskid samo marketinški trik. Takođe je otkrio da li i dalje gaji emocije prema svojoj bivšoj devojci.

Ipak, ono što je još više zaintrigiralo naš voditeljski duo, a sigurno će i gledaoce, to što je Zvezdan konačno rešio da progovori da li se stvarno desio poljubac između njega i Aleksandre Nikolić, pobednice "Zadruge".

Naravno, nije moglo da prođe i bez pitanja o Ani Ćurčić i odakle toliko mržnja u njoj prema njemu nakon svega što se desilo.

- Ja sam njoj verovao da ona neće da uđe u Zadrugu. Ne mogu reći slepo, ali sigurno da su me pitali dao bih desnu ili levu ruku da nema šanse da uđe - tvrdi Zvezdan. 

Snimak najave i šta nas sve očekuje, pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.