ZVEZDAN NE MOŽE DA IMA DECU! Izvor iz spoljnog sveta otkrio razlog Slavnićevog agresivnog ponašanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 21:21

ZVEZDAN NE MOŽE DA IMA DECU! Izvor iz spoljnog sveta otkrio razlog Slavnićevog agresivnog ponašanja

Zadrugar je pokušavao da se ostvari u ulozi biološkog oca i sa Anom Ćurčić!

Voditeljka Dušica Jakovljević je danas ušla u "Zadrugu", kako bi zadrugarima čitala pitanja koja im je postavljala publika, a jedno od njih dobila je i Anđela Đuričić, koja je ponovo kontrirala gledaocima, koji verno prate svaki njen korak.

- Da li je razlog što svakog meseca divljaš kad dobiješ (menstruaciju) zato što shvatiš da nisi trudna. Da li bi volela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostaneš u drugom stanju - pročitala je pitanje gledaoca Dušica.

- Jao Bože, naravno da ne, to nema veze s mozgom! Ja stvarno ne znam, to je bilo pre par meseci. Mi ovde nemamo ni kalendar da bismo se prisetili tih stvari - odgovorila je Anđela.

- Niti se radi nešto na tome, niti ja znam te datume. To ne radimo i posle svega ovoga stvarno bih morao polako da stanem na loptu da vidim šta i kako - ubacio se Zvezdan.

Danas je za "Republiku" izvor blizak Zvezdanu otkrio da on zbog svojih terapija ne može da napravi dete.

- Zvezdan je pokušavao i sa Anom da ima dete, trudili su se, ali nije im nikada uspelo, zbog čega je, ja mislim, i dolazilo do mnogih problema i svađa. Oboje su hteli, ali nije im se dalo. Oni su i otkrili i zbog čega je to tako. Zna se da je Zvezdan bio na operacijama silnim, za srce, a ti lekovi su mu uticali na potenciju, pa zbog toga ni ne može da ima decu - rekao je izvor blizak zadrugaru za pomenute medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.