ZVEZDAN MOMENTALNO POSLAO ANĐELU NA PRESVLAČENJE! Slavnić zapenio zbog golih nogu, neće da trpi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 13:58

ZVEZDAN MOMENTALNO POSLAO ANĐELU NA PRESVLAČENJE! Slavnić zapenio zbog golih nogu, neće da trpi!

Ne dozvoljava da se tako oblači...

Zvezdan Slavnić se ne libi da u emotivnoj vezi sa duplo mlađom Anđelom Đuričić pokaže "ko vozi traktor, a ko otvara kapiju", a čini se da je svaka njegova reč za Crnogorku poput zapovesti.

On joj je noćas vrlo direktno rekao da mu smeta što se presvukla u "provokativnu" pidžamu, iako je Đuričićeva na sebi imala bebi dol za spavanje i preko ogrnut lagani bade-mantil, pa je svoju izabranicu momentalno poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na presvlačenje.

- Što si tako obučena? Znaš da me to nervira. Je l' vidiš ijednu ženu u kući da je tako obučena? Obuci lepo trenerku, nemoj da me nerviraš - zvocao je Slavnić.

Anđela je pokušala na sve načine da objasni da se već spremila za spavanje, ali bezuspešno. Dok je menjala temu i ispitivala svog dečka šta bi voleo da jede, videla je da u njemu još više kulja bes zbog nezadovoljstva njenim stajlingom...

- Hoćeš da odem da se presvučem pa ćemo onda da jedemo? - upitala je ponizno Anđela.

- Da! - kratko je odgovorio Slavnić, a ona je odmah ustala i otišla da se presvuče.

Nakon toga se ubrzo vratila u kuću, u crnoj trenerci i duksu, a drugaricu Anu Spasojević je slagala da se presvukla jer joj je hladno i u "onim je danima", a ne zapravo zbog toga što je to od nje zahtevao Zvezdan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.