ZVEZDAN ME JE ZLOSTAVLJAO! ZAKLJUČAVAO U STAN! Ana Ćurčić izrekla jezive tvrdnje na račun Slavnića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 19:18

"ZVEZDAN ME JE ZLOSTAVLJAO! ZAKLJUČAVAO U STAN!" Ana Ćurčić izrekla jezive tvrdnje na račun Slavnića?

"Anđela će proći gore nego ja!"

Ana Ćurčić je vanrednim ubacivanjem ušla u Zaddrugu 6, kako bi, po njenim rečima, raskrinkala Zvezdana Slavnića, svog nevenčanog supruga koji ju je javno ostavio i prevario sa Anđelom Đuričić.

Svakodnevno možemo videti njihove brutalne svađe i haose u Beloj kući, a svakim danom saznajemo sve više o njihovom zajedničkom životu van rijalitija.

Mediji bruje o ovoj turbulentnoj vezi, a kkao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Star" piše, Ana je navodno otkrila i da ju je Zvezdan zlostavljao, kako se navodi u ovim pisanim medijima.

- Zvezdan me je zlostavljao i tukao! Anđela će proći gore nego ja - piše na naslovnoj strani "Stara"

- Držao me je zaključanu u stanu da ne pobegnem - takođe se navodi kao izjava Ćurčićeve za pomenute medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSVAJ U ZADRUZI! ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM Zbog onog što su joj uradili Zvezdan i Ana zaletela se NA STAKLENA VRATA - obezbeđenje je odvelo

Izvor: Blic, 07.Feb.2023, 09:53

Anđelu Đuričić, bivšu ljubavnicu Zvezdana Slavnića, su on i njegov nevenčana supruga Ana Ćurčić izabrali za potrčka, što je nju razbesnelo pa je napravila potpuni haos na imanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.