ZVEZDAN JE VELIKI GOSPODIN - Kačavenda šokirala otkrivši šta je saznala o Slavniću: Preokret pred ulazak

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 16:34

"ZVEZDAN JE VELIKI GOSPODIN" - Kačavenda šokirala otkrivši šta je saznala o Slavniću: Preokret pred ulazak

Ovo je velika stvar.

Pseudokuma nacionale Milena Kačavenda sigurno ulazi u eltnu sedmu sezonu Zadruge. Svi sa nestrpljenjem očekujemo početak najgledanijeg rijalitija jer produkcija je već najavila da će ova sezona biti najbolja sezona do sada.

 Ona nije u dobrim odnosima sa svojom bivšom drugaricom Anom Ćurčić. Kačavenda je juče izjavial da se susrela slučajno sa Anom ispred stadiona, ali Ćučićeva je tu izajvu odmah demantovala tvrdeći da ni do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakvog susreta nije došlo.

- Nisam ja prekinula prijateljstvo sa Anom Ćurčić. Čitava ova priča oko našeg sukoba ima pozadinu. Sve je počelo prve večeri finala kada su se njene fan grupe okrenule protiv mene. Vrlo brzo se ispostavilo da je Ana poveravala ljudima koji joj nisu prijatelji. Te fan grupe čine žene koje su se ujedinile protiv mene, njihova najveća zamerka protiv mene je bila da sam ja gradila svoj put u rijaliti što, naravno, nema nikakve veze sa istinom. Aca Bulić je od prvog dana bio u tim fan stranicama i znao je šta se dešava. Kada sam ga upitala: "Aco, šta se dešava?", on je rekao "da ne zna". Odjednom kreće priča "kuma pokrala ćebiće, "pejpalove", lovu - priča Milena, pa dodaje:

- O kontradiktornosti Ane Ćurčić pričalo se i u rijalitiju. Ona je za stolom pričala jedno, u toaletu drugo, u pušioni treće. Meni je sve smešno. Njena izdaja mene nije povredila, jer "ko će koga, ako neće svoj svoga". Ona je mene otpratila, pa me bliokirala, zatim me ponovo zapratila. Ja nju nisam nazad jer nisam takva. Ja sam Ćurčićevoj bila prijatelj do poslednjeg dana, a popularna sam zbog onoga što jesam.

Milena je istakla da se sa drugoplasiranom takmičarkom "Zadruge 6"  po njenom izlasku nije videla.

- Ana Ćurčić mene po izlasku iz rijalitija nije pitala šta sam radila prethodnih meseci, da li sam zapostavila svoj život, obaveze. Ja sam poslednjih meseci držala fokus na njoj. Kada se sada osvrnete na moje "lajvove", nikada nisam spomenula ko sam ja ustvari, čime se bavim. Nikada nisam imala nijednu objavu na temu mog biznisa.

- Što se tiče Slavnića, Zvezdan je ispao veliki gospodin. Ispao je mudriji od svih jer je po završetku "Zadruge" zanemeo i nije nastavljao sukob. Kada je u pitanju Moka, on je naš proslavljeni sportista i jedno drugom smo se izvinili. Nema nikakvih tužbi.

Ona je istakla da u "Zadrugu" ulazi naoružana samo svojim jezikom.

- Veliki je "hajp" oko mene jer sam jezičara. Uvek sam bila. Ja sam temperamentna. Ne postoji nijedna osoba sa kojom ne želim da sam u "Eliti". Crna lista ne postoji. U sve sukove u koje sam ušla, ušla sam zbog Ane, Ja sam spremna svima da se izvninim. Naoruzana sam svojim jezikom. Ne piše se dobro samo onima koji se budu "šalili" sa mnom.

- Nemam problem ukoliko Ana uđe u "Elitu". Pomirenja nema, rukovanja nema, priča je završena. Ne bih joj pružila ruku jer nije zaslužila to. Ja se ne osećam emocionalno provređeno, već sam povređena kao čovek. I na kraju da dodam, ona mene nije odvela ni na jedan ručak, niti na kafu - zaključila je Milena na "Informer TV".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.