ZVEZDAN JE UĆUTKAVA, MANIPULIŠE NJOM! Kačavenda potkačila Slavnića, progovorila o skupljanu novca za Anu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 15:19

"ZVEZDAN JE UĆUTKAVA, MANIPULIŠE NJOM!" Kačavenda potkačila Slavnića, progovorila o skupljanu novca za Anu

Oglasila se za Srbija Danas!

Milena Kačavenda, biznismenka, koja je "zapalila" javnost kada je predstavljena kao kuma aktuelne učesnice Zadruge 6, Ane Ćurčić, povukla se iz medija, kada je postala ona meta komentarisanja i pretnji fanova i antifanova Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

Za SrbijaDanas se ipak oglasila te iznela svoje mišljenje o navodnom pomirenju ili primirju, Zvezdana i Ane.

Podsetimo, Zvezdan i Ana su se navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomirili, kada su "ostavili dušu" te priznali jedno drugom sve, te se po njihovim rečima "oprostili" jedno od drugog u Zadruzi.

Podsećanja radi, Milena je prva bila ta koja je stala uz Anu kada je pokrenuta tema nasilja Zvezdana Slavnića, te je i sama otkrila neke detalje iz njihovog privatnog života, pominjući Slavnića kao nasilnika, a Anu kao nekog ko je trpeo nasilje godinama.

Iako je Ana sada "povukla" svoje reči da ju je Zvezdan maltretirao, Milena smatra sa druge strane da Ćurčićeva "kupuje mir" kao i da je "izmanipulisana" od strane Zvezdana:

- Ana i dalje kupije mir sa Zvezdanom unutar kuće. On je uspešno ućutkava, manipuliše, a ona i dalje naseda na igru - rekla je Kačavenda za SrbijaDanas i dodala komentar na temu koja s epojavila u medijima da Kačavenda skuplja novac na račun Ćurčićeve od fanova:

Prikupljanje novca nikada nije postojalo. Samo sam saznala da pojedini krišom uzimaju novac, fan pejdževi su podeljeni u dve grupe niko nikom ne veruje. Iz tog razloga sam napisala stori da ukoliko neko već zeli da uplati nekakav novac ili poklon pošalje da se javi isključivo meni kako bi sve bilo uspešno i sigurno prosleđeno Ani i njenoj porodici - rekla je Milena za naš portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.