ZVEZDAN JE PRAVI MUŠKARAC ZA MENE! Reči očajne i ponižene žene izazvale HAOTIČNI STAMPEDO u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 08:55

"ZVEZDAN JE PRAVI MUŠKARAC ZA MENE!" Reči očajne i ponižene žene izazvale HAOTIČNI STAMPEDO u "Zadruzi"

Odustajanje nije opcija za ovu takmičarku!

Tokom prethodne noći u sklopu emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Darko Tanasijević obratio se Anđeli Đuričić.

- Pravi muškarac je onaj koji ti da snagu kada si bespomoćna, ruku kada toneš, koji veruje u tebe i koji ti izgradi novi svet, kada se tvoj ruši. Da li je Zvezdan muškarac koji je za tebe? - glasilo je pitanje.

- Da, Zvezdan je pravi muškarac za mene, u ovim trenucima ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojoj glavi šta misli, oseća i želi, tako da trenutno mora sebi da pomogne, da bi mogao meni. Ja nisam apsolutno bespomoćna - rekla je Anđela.

- Meni se ne ruši svet! Nije onako kao što smo planirali, ja očekivala, ali ja verujem u ono što sam pričala i u ono što želim. Neću stati, na svoj način ću ja to raditi - rekla je Đuričićeva.

- Da li misliš da si po nekim parametrima pravi muškarac za Anđelu - pitao je Darko Slavnića.

- Ova situacija je specifična. Da sam samo sa njom i da se nešto dešava i da je neka druga stvar obična - rekao je Zvezdan.

- Šta da kažem? Mislim da je isuviše rano. Moje mišljenje uopšte nije bitno večeras, zato što se sve vidi, čuje i zna šta pričamo Ana i ja, Zvezdan i ja, sa Anđelom ne komuniciram, niti želim. Ne mogu da shvatim da ovakvo biće uopšte postoji, nemam ništa protiv ove devojke. Mislim da ne razmišlja o onome što priča, o onome što je uradila, sve što radi, sebi radi. Ja sam uz ovu ženu zato što je razumem. Ja joj sve verujem i razumem da joj je teško, ali ovu devojku nikada neću. Da, slažem se da je gordost što je loše po sve nas ako posedujemo...Ova žena je razorena, ali ono što cenim je da pokušava na sve načine. Naravno da je Zvezdanova reakcija takva kakva je. Anđela radi sve iz greške u grešku svaki dan. Evo ja sam malo pre rekla Ani, moj neki zaključak je da ona ima pravo na to. Popričala sam sa Anđelom kao čovek, jer joj je stalo da li Zvezdan govori istinu za Aleksandru, ali nema mi logike da ovako skockana...Zvezdan je u jednoj njihovoj svađi rekao da izgleda damski, ali šta bi bilo s ovim arogantnim ponašanjem napolju? Bila sam šokirana! Borba za nešto - glasio je haotični verbalndi stampedo Zorice Marković.

- Slažem se sa ovim gledaocem. U redu je što ima poštovanja Zvezdan prema Ani. Sloba i Luna su ostali zajedno posle svega što im se desilo. Smatram da oni ne bi trebali da se ljube, da imaju se**ualne odnose usred sobe, ali isto tako, ne smatram da je prava ljubav u pitanju, jer da jeste, nikada je ne bi stavio na "stend baj". Od ove ljubavi nema ništa, jer da je prava, nema prepreke - rekla je Miljana Kulić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.