ZVEZDAN JE BIO VEZAN LANCIMA I KATANCIMA ZA BOLNIČKI KREVET - Isplivali NEPOZNATI detalji sa operacionog stola

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 15:19

ZVEZDAN JE BIO VEZAN LANCIMA I KATANCIMA ZA BOLNIČKI KREVET - Isplivali NEPOZNATI detalji sa operacionog stola

"Nije mogao sam ni do toaleta!"

Jedan od najaktuelnijih učesnika šeste sezone Zadruge je Zvezdan Slavnić, koji je maltene iz zatvora došao da se takmiči u Beloj kući.

Nedavno je Slavnić ispričao Ivanu Marinkoviću da mu je navodno zatvor "spasio život" u više navrata, a da je jedan od tih puta bio i kada je iz zatvora prebačen u bolnicu na otvorenu operaciju srca DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDE.

Mediji su tada pisali i operaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je imao Slavnić, te naveli da je Zvezdan operisao srčanu aortu, a u javnst je isplivala informacija i da je Zvezdan navodno bio vezan za bolnički krevet kako ne bi pobegao:

Slavnić koji je tada imao 32 godine se nalazio u Kliničkom centru, tačnije, na Institutu za pulmologiju, posle operacije na srčanoj aorti.  Navodno je bio vezan lancem i katancem za bolnički krevet zbog bojazni da ne pobegne, a sam nije mogao ni do toaleta, izjavio je njegov branilac tada Momčilo Minić za "Politiku".

Uz lanac i katanac, čuvali su ga i dva zatvorska čuvara iz Centralnog zatvora. 

Zdravstveno stanje Zvezdana Slavnića izuzetno se pogoršalo posle višemesečnog pritvora u Okružnom zatvoru u Kruševcu i na brzinu odrađene operacije aorte pod temperaturom, zbog koje je u međuvremenu dobio i emboliju pluća.

Prema Minićevim rečima, Slavnić je i kao dete imao srčane tegobe, ali napominje da je lošem zdravstvenom stanju doprinelo to što je pravo iz "ćelije kruševačkog zatvora maricom prebačen na operacioni sto KBC-a u Beogradu, gde mu je istog dana, 4. aprila na drugoj hirurškoj klinici operisana aorta". Posle operacije došlo je do komplikacija, pa nije vraćen u pritvor u Kruševcu, već je prebačen u Specijalnu bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu, gde su nakon pet dana zatvorski lekari konstatovali da ima emboliju pluća, pa je ponovo prebačen na KBC, preneo je tada pomenuti list.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.