ZVEZDAN I NAPOLJU PONIŽAVA ANĐELU ĐURIČIĆ: U automobilu je gurnuo, sve usnimljeno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 10:45

ZVEZDAN I NAPOLJU PONIŽAVA ANĐELU ĐURIČIĆ: U automobilu je gurnuo, sve usnimljeno! (FOTO)

Uhvatila svaki njegov pokret!

Rijaliti učesnici, Zvezdan Slavnić i njegova devojka Anđela Đuričić, koji su izbačeni iz rijalitija "Zadruga" zbog nasilja nad drugim zadrugarima i agresivnog ponašanja, ne prestaju da ponašanjem šokiraju javnost.

Anđela je objavia je na svom Instagram nalogu snimak iz automobila dok se vozila sa njenim partnerom.

Na snimku se vidi kako Slavnić igra i peva uz pesmu "Oko mene sve".

Kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đuričićeva u jednom trenutku želela da se približi Zvezdanu, on joj je, uz osmeh na licu, odgurnuo glavu i nastavio da peva, dok je ona sve to uz osmeh pretrpela.

Podsetimo, rijaliti par izazvao je burne komentare, s obzirom na to da ni nakon rijalitija Zvezdan ne prestaje da se ponaša nasilno i ponižava svoju partnerku, koja je, podsetimo, diskvalifikovana nakon što je nanela povrede zadrugarki Maji Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.