ZVEZDAN I ANĐELA SU FARSA! Matora iznela nepoznate DETALJE IZ DOMA Slavnića, pa se osvrnula na Maju i Bilala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 18:26

ZVEZDAN I ANĐELA SU FARSA! Matora iznela nepoznate DETALJE IZ DOMA Slavnića, pa se osvrnula na Maju i Bilala!

Oštar sud!

Jovana Tomić Matora boravila je u "Zadruzi" devet meseci. Nakon napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima, postala je aktivna na društvenim mrežama.

Bivša zadrugarka deli sa svojim pratiocima kako provodi dane nakon izlaska iz rijalitija i može se zaključiti da se često druži sa mnogim dragim ljudima. Tokom učešća u rijalitiju, stekla je reputaciju "bratine" i velikog prijatelja. Stoga ju je i reporterka portala Srbija Danas pozvala i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitala šta misli o ljubavi Bilala Brajlovića i Maje Marinković.

- Ne znam ko mi je za to javio. Ma ja sam to znala, mali Biki je uvek imao emocije prema njoj. Maja je tu malo onako... malo Zveki, malo Filip, malo ovaj, onaj... a znaš šta je tu u stvari: ja sam ti uvek za iskrenost. Meni je krivo što mi je pričala o ovom i onom, a Biki je super dečko. Meni je drago ako je ona iskrena, ako je to od srca. Kakva god da je Maja, ja je volim i svi je vole zbog tog srca i lude glave.

- Na Bilalu je da proceni. Nisam mu ja mama, pa da mu biram snajku.

A post shared by @bilal_brajlovic01

- Zvezdan je sada sa Anđelom, nema od toga ništa. Niti želim da učestvujem. Sa Zvezdanom se čujem, on mi je prijatelj, ali ništa se ja tu ne mešam, a znam da su me uplitali u priče o afterima. To su sve gluposti - zaključila je Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.