ZVEZDAN I ANA ZAJEDNO IZLAZE IZ ZADRUGE! Oglasio se njen otac: Ne dopada mi se kako se ponaša prema ženama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 17:36

"ZVEZDAN I ANA ZAJEDNO IZLAZE IZ ZADRUGE!" Oglasio se njen otac: "Ne dopada mi se kako se ponaša prema ženama!"

Ovo je njegov stav o Zvezdanovim odnosima i avanturama sa zadrugarkama.

Odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić jedna je od nakomentarisanijih tema šeste sezone Zadruge.

Iako je Ana iznela stravične detalje o psiho-fizičkom nasilju koje je navodno trpela od Zvezdana, sada se čini kao da su pred pomirenjem od kada je on uplovio u intimne odnose sa Majom Marinković ostavivši Anđelu Đuričić.

Ana ga je čak u jednom trenutku i bodrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je bio sa Majom, što je šokiralo sve gledaoce.

O ovome je komentarisao i otac Maje Marinković, Radomir Marinković koji smatra da će se Zvezdan i Ana pomiriti pred kraj Zadruge i zajedno izaći iz rijalitija.

Taki je takođe u emisiji "Premijera-Vikend specijal" otkrio i da mu se ne dopada Zvezdanov odnos prema devojkama, ali da je uvek za ljubav, misleći očigledno na odnos sa njegovom ćerkom, iako je Zvezdan javno rekao da ne želi ništa sa Majom osim "druženja".

- Što se Maje tiče, ona je opasan rijaliti igrač. Sada je tamo kao cirkus, imaš klovnova, majmuna, svega... Ja tu vezu ne podržavam. Videli smo šta je sve Ana proživela sa Zvezdanom, nije bilo u redu ni sa Anđelom.. Ja njega znam odranije, još pre onoga što mu se desilo , znamo se iz diskoteek. Veliki pozdrav za Moku Slanića, on je jedna velika legenda. Plašim se da Zvezdan i Maja tamo ne naprave neko čudo. Ipak znamo kakva je Maja, Zvezdan zna da igra igru., On sada više igra igru nego što je zaljubljen. Mislimd a Anđelu nikad nije ni voleo. Tamo su meni svi oni kontradiktorni - rekao je Majin otac, pa dodao:

- Meni se ne dopada kako se Zvezdan tamo ophodi prema curama. Plašim se jer sada dolazi lepo vreme, pa kad Maja počne da iznosi kupaće kostime, neće biti dobro. Maja sve vreme kaže da će da se druži sa Zvezdanom. Videćemo šta će da se izrodi iz te ljubavi. Šta je tu je. Ja uvek glasam za ljubav. Ne podržavam nikakav vid nasilja. To što je Anđela radila nije za gledati, ali šta je zaslužila, to je i dobila. Nije lako njenim roditeljima. Ana je podržavala Maju, sad joj je okrenula leđa, ne može ona da podnese da bilo koja bude sa Zvezdanom. Misim da je ona želela da se Maja umeša da lakše dođe do Zvezdana i mislim da će Ana i Zvezdan na kraju zajedno odande izaći. Maja ih pali, ona je osigurač - poručio je Taki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ANĐELA JE ZASLUŽILA SVE! NIJE LAKO NJENIM RODITELJIMA!" Đuričićeva na stubu srama zbog Zvezdana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023

"To što je Anđela radila nije za gledati!"..Odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića trese  Zadrugu, nakon što je Zvezzdan uplovio u intimne odnose sa Majom Marinković...Po rečima Majinog oca, Radomira Marinkovića, Anđela je to i zaslužila:..- Ja uvek glasam za ljubav. Ne podržavam nikakav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.