ZVEZDAN HITNO NAPUSTIO SRBIJU! Pokušava da se spasi od optužbi: Anđela se oglasila za javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 16:09

ZVEZDAN HITNO NAPUSTIO SRBIJU! Pokušava da se spasi od optužbi: Anđela se oglasila za javnost

Podržala.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić uživaju u svojoj ljubavi iako nailaze i dalje na veliku osudu javnosti zboh svojih svađa u "Zadruzi 6". Njeni raditelji nisu oduševljeni izabranikom svoje mezimice, ali su nekako uspeli da progutaju Zvezdana radi mira u kući, dok sa druge strane Moka je oduševljen mogućnošću da mu nekad u budućnosti sirena iz Đenovića postane snaja.

Na Instagramu i Tiktoku ovaj par se stalno smeje, zejdno peva i zbija šale. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šta se događa iza kulisa i da li je iza fasada društvenih mreža ista situacija? To možemo samo da nagađamo.

Anđela i Zvezdan su nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6 potpuno završili sa televizijom Pink, a sada su imali i svoju prvu autorsku emisiju u kojoj je prvi gost bio poznati pevač Aca Lukas.

U svakom slučaju, oboje misle da je njihova budućnost u medijima.

Međutim sudeći po njihovim novim storijima, oni imaju nešto drugačije planove.

Naime, na storiju se nalaze u kolima i uživaju dok pevaju pesme.

- I tako na putu do aerodroma - napisal je Anđela.

Svi se čude da su Zvezdan i Anđela već odlučili da otputuju iako su snimili samo jedno emisiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.