ZVEZDAN DAVI MAJU MARINKOVIĆ! Ščepao je za vrat u toaletu - Ana je za sve kriva

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 13:03

ZVEZDAN DAVI MAJU MARINKOVIĆ! Ščepao je za vrat u toaletu - Ana je za sve "kriva"

Neverovatna scena.

Maja Marinković je uplovila u aferu sa Zvezdanom Slavnićem i time stavila tačku na njegovu vezu sa Anđelom Đuričić koja je drmala rijaliti svet poslednjih meseci.

Sve je zanimalo kako će se Maja ponašati u vezi, pošto svi znamo njen burni temperament.

Takođe, mnogi smatraju da ne postoji prava emocija između njih dvoje. Ipak, telesne strasti im ne fali a videli smo svi da oboje vole žestoko.

Njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavne igrice postaju sve grublje. Tako je jutros Zvezdana u jednom trenutku i krenuo da davi u trenucima strasti svoju devojku.

Čitava situacija se odigrala u kupatilu i to nakon Zvezdanovog haosa sa Anom Ćurčić.

U toaletu Zvezdan Slavnić je svojoj novoj ljubavnici Maji Marinković otkrio da je Ana ipak ljubomorna na nju, iako je govorila da joj odnos njih dvoje neće smetati.

Njih dvoje su pričali, gde su i razmenjivali nežnosti i vrele poljupce i to baš na mestu gde Ana vodi svoje intimne razgovore sa Zoricom Marković.

U jednom trenutku ju je Zvezdan ščepao za vrat i sočno poljubio, a ona ga je posle gledala kako se tušira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.