ZVEZDAN ĆE POBESNETI KADA VIDI: Anđela usnimljena u Crnoj Gori: Evo šta radi u društvu bogataša

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 12:53

ZVEZDAN ĆE POBESNETI KADA VIDI: Anđela usnimljena u Crnoj Gori: Evo šta radi u društvu bogataša

Sve pršti od luksuza u Portonovima.

Anđela Đuričić, koja je diskvalifikovana zbog nasilja prema Maji Marinković, tek posle dve nedelje je otputovala svojim roditeljima u Đenovićima.

Nju je na aerodromu u Tivtu sačekao brat, a zatim je usledio susret sa roditeljima. Kako je sama otkrila, sve je prošlo u najboljem redu i puni su obostrane ljubavi.

Iako je rekla da se neće viđati sa drugaricama, već samo porodicom, Anđela je iskoristila posetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đenovićima i za susret sa najboljom drugaricom popadijom, koja je često pominjana tokom pete i šeste sezone "Zadruge".

Da je sve u najboljem redu, govori i činjenica da su za društvenu mrežu Instagram uslikale kako nazdravljaju, a Anđela je dodala gomilu emotikona koji označavaju ljubav, a preko snimka napisala "Napokon".

Prvo jutro posle skoro deset meseci otkako nije bila doma, Đuričićeva je otišla u marinu Porotonovi, koja se nalazi samo nekoliko metara od njene kuće. Bivša zadrugarka je pokazala kako uživa u predivnom, mirnom jutru pored mora.

Podsetimo, njena drugarica popadija je imala problem sa svojim suprugom sveštenikom zbog Anđelinog ponašanja u rijalitiju.

Ko želite da pobedi u šestoj sezoni "Zadruge"?

Choices

Maja Marinković

Anita Stanojlović

Lepi Mića

Milica Veselinović

Zorica Marković

Aleksandra Nikolić

Bilal Brajlović

Jovana Tomić Matora

Filip Car

Ana Ćurčić

Lazar Čolić Zola

Marko Janjušević Janjuš

Sanja Grujić

Nenad Lazić Neca

Marko Stefanović

Ivan Marinković

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Anđela Đuričić rijaliti Zadruga Zadruga uživo Zadruga TV Pink Zadruga učesnici vesti Zadruga zadruga zadruga 6 zadruga 6. sezona zadruga 5 zadruga 5. sezona Zadruga live stream zadruga peta sezona Tv Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 1. sezona VIP Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga narod pita Narod pita

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.