ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE SMUVALA KOLEGU: Isplivale zajedničke fotografije, evo kako uživaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 17:33

ZVEZDA SERIJE "IGRA SUDBINE" SMUVALA KOLEGU: Isplivale zajedničke fotografije, evo kako uživaju

Na ostrvu Ibica obelodanili vezu pred prijateljima

Glumica Matea Milosavljević iz serije "Igre sudbine"  i  filma "Pored mene", započela je romansu sa glumcem Milošem Petrovićem, poznatijim pod nadimkom Trojpec.

Matea je veliku popularnost stekla ulogom Sofije Šubarević u  pomenutoj seriji dok je njen novopečeni dečko i kolega slavu stekao po ulozi kriminalca iz filma i serije "Južni vetar" . Glumači par je svoju vezu započeo pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva meseca.

A post shared by Matea Milosavljević (@mateus31)

- Njih dvoje su se upoznali u septembru 2019. godine na snimanju filma i serije "Hotel Beograd", gde su oboje igrali epizodne uloge. Od tada su ostali u kontaktu, a i često su se viđali jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. U poslednjih nekoliko meseci njihovo druženje je postalo sve intenzivnije, provodili su dosta vremena zajedno, stalno su se čuli i ljubav im se dogodila spontano. Vezu su otpočeli letos i od tada se ne razdvajaju i spojila su ih mnogobrojna zajednička interesovanja - rekao je izvor za Informer.

Isti izvor takođe navodi : - Oboje se bave glumom i u toj oblasti imaju neiscrpne teme. Ono što posebno obožavaju su noćni život i žurke. Vole elektronsku muziku, pa često zajedno posećuju klubove i festivale na kojima se pušta ta vrsta muzike.

Njihova veza je prvobitno ozvaničena krajem avgusta meseca pred prijateljima sa kojima su otišli na letovanje na Ibicu.

- Njih dvoje uživali su nedelju dana na španskom ostrvu Ibica, gde su bili sa kolegama Jelisavetom Orašanin, Milošem Bikovićem i njegovom devojkom Ivanom Malić. Tamo su im saopštili da su zajedno, što je naišlo na oduševljenje svih. Na čuvenom ostrvu koje je poznato po bogatom noćnom životu i najboljim žurkama na svetu, Matea i Trojpec su sa kolegama posećivali klubove, ali i plaže i uživali u krstarenju oko ovog mondenskog mesta. Glumica je koristila svaku priliku da sa Ibice na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojim dečkom i ponosno istakne da su u vezi - rekao je izvor.

Početkom  ove godine, Tropjec je  za medije izjavio da zbog posla nema vremena za ljubav, međutim, sada je više nego očigledno da ga je Matea  "oborila s nogu".

- Poslednjih godinu i po dana posao mi je u prvom planu, svu energiju i vreme usmeravam na njega, tako da nemam kad da se posvetim emotivnom životu - rekao je tada Miloš.

A post shared by Milos Petrovic Trojpec (@trojpec)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.