ZVERSKI PROLETEO KROZ VRATA - KRENUO NA MAJU: Car doživeo pomračenje! Jeziva scena! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 10:10

ZVERSKI PROLETEO KROZ VRATA - KRENUO NA MAJU: Car doživeo pomračenje! Jeziva scena! (VIDEO)

Ušao je u crveno!

Sinoć tokom emisije "Pretres nedelje", Filip Car je ušao u žestoki sukob sa bivšom devojkom Majom Marinković zbog njenog oca Radomira Marinkovića Takija i poklona koji su stigli za njih dvoje od zajedničkih fanova.

Car nije mogao da se smiri, a Maja mu ni za vreme reklama nije dala mira.

- Ja sam obećao da ću celu njenu familiju j*bati! Ku*etina jedna, ne prestaje da provocira, ona samo jaše i vređa, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako ja krenem, bežaće ona! Malu li ti j*bem onu napuštenu! Još onaj klošar njen od oca, je*ao sam mu mamu u usta sto puta, kaže joj: "Bog i batina, pojačaj", umesto da kaže dve-tri rečenice svom detetu da ne dira nikog... Samo čekam priliku - vikao je Car bez zaustavljanja, a zatim se zverski zaleteo na Maju, a obezbeđenje je odmah uletelo kako bi zaustavilo makljažu između bivših partnera.

- Kur*vetina jedna, ne prestaje da provocira, ona samo jaše i vređa, ali ako ja krenem, bežaće ona - vikao je Car.

Nakon toga, Car je ušao u sukob i sa Miljanom Kulić:

- Čim vas ne je*emo pravite problem, ku*vetino - vikao je Car.

- Ma nosi se i ti i svi - rekla je.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.