ZVERKA TVRDI DA NIJE KRIV - Šok intervju nakon teških optužbi: Samo sam varao ženu! To nije zločin...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 18:47

ZVERKA TVRDI DA NIJE KRIV - Šok intervju nakon teških optužbi: "Samo sam varao ženu! To nije zločin..."

Prvi put progovorio o svemu!

Glumac Kris Not je u svom prvom intervjuu, nakon višestrukih optužbi za seksualno zlostavljanje, negirao te optužbe i rekao da su svi njegovi susreti izvan braka bili sporazumni.

Karijera 68-godišnjeg Nota, kojeg publika pamti kao Zverku iz serije "Seks i grad", zbog navedenih je optužbi stavljena na čekanje, a on je sada za USA Today potvrdio kako je tada "odlutao od svoje supruge, što je bilo bolno za nju i ne daje lepu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sliku", ali dodao je da "to nije zločin".

- Samo sam izneverio svoju ženu, to je za nju bio strašan udarac, ne predstavlja me to u nekom baš lepom svetlu - kazao je Kris, pa dodao:

- Ali to nije krivično delo - rekao je on.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

- Iznenada, puno ljudi želi se*s s tobom. Misliš si da bi bilo šteta to propustiti. Opravdavaš se, kao i mnogi muškarci: "To je samo malo plesa sa strane i zabavno je, nikoga nećeš povrediti, jer niko neće za to znati" - naveo je i otkrio da je o svemu morao razgovarati sa svojim tinejdžerom.

Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za seksualno zlostavljanje.

Posljednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Gentile, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom stanu u Njujorku.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gdje je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao. Lisa je rekla da glumca poznaje od 1998. godine, a incident se dogodio 2002.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.