ZVAO JE PROSTITUTKU, NA VRATIMA SE POJAVILA... Zadrugar ispričao GORKO ISKUSTVO sa erotskom MASAŽOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 17:29

ZVAO JE PROSTITUTKU, NA VRATIMA SE POJAVILA... Zadrugar ispričao GORKO ISKUSTVO sa erotskom MASAŽOM

"Zovem drugu, treću, četvrtu, javlja se jedna plava, kreće da opisuje sebe, kaže dolazim na adresu, ako platiš malo više."

Tema današnje emisije "Delegati" su neispričane priče, a voditelji Marko Janjušević Janjuš i Filip Car ugostili su Lazara Čolića Zolu.

- Svašta sam ja preživeo, ali ispričaću priču iz škole. Otišao sam kod jedne devojke u Novi Sad, gotiva, naveče zaj*bancija, posle četiri dana mi dosadilo. Ne znam više šta da radim. Čuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa drugarom koji je tu studirao da izađemo, ja tu njoj nesto smuvam da ostane u stanu. Dođem u sedam ujutru, krenulo zvocanje. Sat vremena je zvocala. Uzmem stvari svoje i izađem, ostali mi samo 50 evra u džetu. - počinje priču Zola, pa nastavlja:

- Otišao u kazino, probao sa 2.000 dinara nešto da napravim. Ubacim 2.000 dinara, dobio 250 evra, al onda mi se nije išlo kući. Ima ulica jedna, zove se Jevrejska, imaju privatne apartmane. Otišao tamo, uzeo stan na dan da se odmorim. Otišao, prestajao mi alkohol, udario me mamurluk. Al osetio potrebu za nečim. Kaže mi ovaj na recepciji da imam na trafici oglase za erotske masaže. Krenem ja da zovem, ali ne dolazi na adresu, zovem drugu, treću, četvrtu, javlja se jedna plava, kreće da opisuje sebe, kaže dolazim na adresu, ako platiš malo više. - govorio je Zola, pa dodao:

- Ja rekoh dajem sve, samo da mi ostane za kartu do Dervente, samo da uposlim malog Zolu. Kaže ona dolazi za pola sata, ja se u tuš kabini izbrijao, iskasapio, kao da sam dobio menstruaciju. Posle pola sata kuca neko na vrata, ulazi treba, visine kao Nadica. Kad sam pogledao, vidi moju nogu, njena duplo veća. Glava kao da je nalepila med na sebe, krenula da se skida, ja joj rekoh: "Izvini, nisam mislio da imamo s*ks, nego samo da popričamo". Tad sam zvao i nikad više u životu - ispričao je Zola.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.