ZVAO JE MITROVIĆ: Doskorašnja voditeljka Parova ULAZI u Zadrugu 3! Zamutilo joj se kad je čula HONORAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVAO JE MITROVIĆ: Doskorašnja voditeljka Parova ULAZI u Zadrugu 3! Zamutilo joj se kad je čula HONORAR

U dilemi...

Slađana Slađa Petrušić je doskora bila voditeljka rijalitija "Parovi" (ujedno i bivša učesnica), a sada je objavila kako je dobila poziv za konkurentski rijaliti "Zadrugu 3".

Kako je navela na svom Fejsbuk profilu (ako nije u pitanju još jedna od njenih šala), pozvao ju je Željko Mitrović i rekao joj je koliki honorar joj daje, te se ona sada dvoumi.

- Zvao me Mitrović i kad je izgovorio novu cifru za... Hm, zamutilo mi se ispred očiju! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve delim s vama! Šta kaže narod? - napisala je Petrušićeva u opisu objave, a pratioci su joj dali podršku ma šta god ona odlučila - da uđe ili da ne uđe u "Zadrugu 3".

Ostaje nam da vidimo da li je to samo šala ili će Slađa zaista postati učesnica treće sezone šoua u Šimanovcima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.