ZVANIČNO SAOPŠTENJE hotela iz kog je EVAKUISANA Karleuša sa ćerkama: Evo da li ima POVREĐENIH gostiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 21:14

ZVANIČNO SAOPŠTENJE hotela iz kog je EVAKUISANA Karleuša sa ćerkama: Evo da li ima POVREĐENIH gostiju

Oglasili se nakon požara koji je zahvatio deo oko kompleksa!

Luksuzni odmor Jelene Karleuše i njenih naslednica Atine i Nike Tošić i tetke Danijele Dmitrović zaustavila je vatrena stihija u Turskoj i pretvorila u pravi horor.

Popularna pevačica oglasila se na društvenoj mreži Instagram i prenela dramatičan prizor na kome se vidi kako je evakuišu iz hotela u kome je izbio požar (detaljnije OVDE).

 Nakon što se situacija malo normalizovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stiglo je i saopštenje za javnost iz hotela u kom su devojke odsele.

-Usled požara koji se dogodio u neposrednoj blizini hotela, preuzeli smo sve neophodne mere predostrožnosti koje se tiču zdravlja i sigurnost gostiju našeg hotela.

- Zahvaljujući vatrogasnoj brigadi, požar je stavljen pod kontrolu i niko od naših gostiju i zaposlenih nije povređen - piše u obraćanju.

Oni su takođe dodali još i to da će hotel početi sa radom čim lokalna vlada ustanovi da je bezbedno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.