ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE - ZADRUGARI NAPUŠTAJU BELU KUĆU: Veliki šef se oglasio sa važnim obaveštenjem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 14:27

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE - ZADRUGARI NAPUŠTAJU BELU KUĆU: Veliki šef se oglasio sa važnim obaveštenjem!

Saslušali u miru!

Produkcija je poslala važno saopštenje u Belu kuću.

Veliki šef je doneo odluku da je vreme da svi zadrugari napuste Belu kuću i odu na proslavu rođendana blizanaca Lazić, koja će se održati u Dubiozi u novom delu Zadruge.

- Dragi Peco i Neco, Veliki šef vam čestita rođendan! Želimo vam mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i naravno što više provedenih dana u Zadruzi. Proslava rođendana će se održati u Dubiozi, pa odmah možete krenuti tamo. Pozdrav, Veliki šef! - glasilo je pismo.

Zadrugari su odmah krenuli ka Dubiozi, gde ih je već čekalo sve spremno.

Detaljnije u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NA DANAŠNJI DAN, SPASOVDAN..." Hitnom odlukom VELIKOG ŠEFA, zadrugarima pročitano PISMO majke blizanaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Ove reči nisu očekivali!..Veliki šef je doneo odluku da je vreme da svi zadrugari napuste Belu kuću i odu na proslavu rođendana blizanaca Lazić, koja će se održati u "Dubiozi" u novom delu Zadruge...Tim povodom, stigli su pokloni, kao i čestitke...- Dragi moj Neco, kao prvo, da ti čestita mama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.