ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Filip Car se nakon vesti o RASKIDU sa Aleks oglasio i otkrio šta je pozadina ove drame!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 13:49

ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Filip Car se nakon vesti o RASKIDU sa Aleks oglasio i otkrio šta je pozadina ove drame!

Sve je rekao!

Jutros je odjeknula vest kako su Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli svoju vezu i veridbu, preseljenje u Crikvenicu i stavili tačku na svoj odnos, samo zato što se na Instagramu više ne prate.

Njihova publika je bila potresena ovim saznanjem, te nije izdržala da se neko od glavnih aktera oglasi. Tim povodom se oglasio upravo Filip za medije i odgonetnuo svaku nedoumicu i intrigu koja se od jutros pojavila, a vezana je za ovu temu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Kada bih vam ispričao kako se to desilo da se ne pratimo na Instagramu... A totalno je slučajno, ne biste mi verovali. Dodaćemo se danas i zapratiti, sve je u redu! Nema uopšte nikakvih problema. Čekam samo kada će doći za Crikvenicu, trebalo bi danas ili sutra. Sa nama je sve u najboljem redu. Desila se slučajnost koju ni ne želim da pričam, ne biste verovali... Desilo se da je blokirana, a ne otpraćena, s mog Instagrama, ali sve je u najboljem redu, nismo se svađali - zaključuje Car u izjavi datoj pripadnicima sedme sile.

Na sreću svih nas, ovaj mnogima omiljeni par je i dalje zajedno i verujemo da ih čeka svetla budućnost u dalekoj nam Crikvenici.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CAR I ALEKSANDRA NEŠTO OPASNO MULJAJU Filip se oglasio nakon vesti o RASKIDU, otkrio šta se dešava

Izvor: Blic, 14.Jun.2023

Kao bomba je odjeknula vest da su Filip Car i Aleksandra Nikolić nakon što su se otpratili na Instagramu.

Nastavak na Blic...

PRVA FOTKA ALEKS I FILIPA CARA IZ CRIKVENICE Nikolićeva se oglasila nakon priča o raskidu, LEŽE U KREVETU zagrljeni

Izvor: Blic, 15.Jun.2023, 09:52

Tokom jučerašnjeg dana odjeknula je vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, budući da se više ne prate na Instagramu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.