ZVANIČNO POTVRĐENO? Marko Đedović ulazi u Zadrugu 7 KAO UČESNIK, NE KAO VODITELJ Ovo su prva tri takmičara Elite?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 08:31

ZVANIČNO POTVRĐENO? "Marko Đedović ulazi u Zadrugu 7 KAO UČESNIK, NE KAO VODITELJ" Ovo su prva tri takmičara Elite?

Sprema se haos!

Kako se približava početak sedme sezone Zadruge, mnoge su spekulacije ko će biti takmičari Elite koji će se takmičiti za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Produkcija je objavila i prvo ime, a to je Milena Kačavenda, te je sad sigurno da je ona prvi učesnik Zadruge 7.

Na internetu su glavna tema takmičari koji se drže u strogoj tajnosti, a po društvenim grupama se već provlače mnoga imena.

Na primer, na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Fejsbuk u okviru fan grupe, jedna od spekulacija je da će Marko Đedović ući u Zadurgu 7  ali kao učesnik, ne kao voditelj Elite:

- Zvanično potvrđeno: Prbva tri učesnika Elite su Milena Kačavenda, Marko Đedović (kao učesnik, ne voditelj) i Ermina Pašović - pisalo je u objavi na pomenutoj platformi.

Koliko je ovo istina, budući da je zvanično saopštenje bilo samo za Kačavendu, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.