ZVANIČNO JE! PALO POMIRENJE - Janjuš saopštio zadrugarima šta se dogodilo Ne mogu, svaki dan plače

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 20:42

ZVANIČNO JE! PALO POMIRENJE - Janjuš saopštio zadrugarima šta se dogodilo "Ne mogu, svaki dan plače"

Zadrugari zanemeli!

Tokom večeri Marko Janjušević Janjuš sedeo je sa zadrugarima u dnevnoj sobi, te se obratio Bori Santani i ozvaničio pomirenje sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković.

Kako je poznato, od ranih jutarnjih sati, kada je Maja upala u rehabilitaciju i lupama šerpama njih dvoje su sve vreme zajedno, što je prouzrokovalo da se pomire.

- Pomirio sam se sa Marinkovićevom, ali samo da budemo u dobrim odnosima, da se ne svađamo. Ne mogu druže, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plače svaki dan zbog mene. Došla da pričamo, bolje nego da se svađamo - rekao je Janjuš.

- Pa da, da izgubiš honorare - nadovezao se Bora.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.