Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 18:08

ZVANIČAN PRESEK - Veliki šef poslao pismo na adresu Bele kuće, date dalje instrukcije!

Sadržina pisma bila je jasna.

Veliki šef poslao je zadrugarima pismo na adresu Bele kuće.

Ovim saopštenjem je napravljen zvanični presek današnje igre, ali su i date instrukcije šta je zadrugarima dalje činiti. Pismo je pročitala Divna DNK kao ovonedeljni vođa.

- Dragi zadrugari, pre svega želimo da vas obavestimo da je u specijalnom zadatku pobedila zelena ekipa. Zeleni su najveći broj poena osvojili u kvizu znanja. Čestitamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milici, Miljani, Palčici i Ani Spasojević. Njih četiri će dobiti besplatne usluge u salonu lepote. Sad je vreme da održite porodični sastanak sa temom međuljudskih odnosi, kako biste rešili sve neraščišćene odnose. Na ovom sastanku bi trebalo vi da komentarišete dešavanja i kažete čije ponašanje utiče na međuljudske odnose. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Ovim pismom je napravljen zvanični presek kada je reč o ovonedeljnoj igrici.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.