ZOVITE PRAVOSLAVNOG POPA! Marija Šerifović na IZDAHU: Snimala se i javno obratila svojim prijateljima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 13:50

"ZOVITE PRAVOSLAVNOG POPA!" Marija Šerifović na "IZDAHU": Snimala se i javno obratila svojim prijateljima

Napravila haos na društvenim mrežama!

Naša popularna pevačica, Marija Šerifović nedavno je objavila radosne vesti, da je spreman njen novi album.

Ona se oglasila putem društvene mreže te podelila sa svojim fanovima ove vesti, a dodala i potencijalni mesec kada će izaći.

- Ja želim da ovaj trenutak ovekovečim. Narode, radujte se, jer albuma će biti. Ja sam otpevala, ja sam srećna zadovoljna - objavila je Marija na svom Instagramu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zbog informacije publika je poludela od sreće.

I dok su fanovi tokom prethodnih sati nagađali kada će ovaj projekat ugledati svetlost dana, Marija je u jednom od storija napisala kratko

- Oktobar.

Sada se Marija ponovo oglasila te napravila šalu, dok je trčala na traci za trčanje.

Očigledno se previše umorila na treningu da se obratila putem storija svojim prijateljima da joj pošalju popa i to sa sve peškirom uvučenim u majicu da bi skupljao znoj:

- Poručujem mojim prijateljima, da zovu popa, pravoslavnog - rekla je ona držeći se za peškir na grudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.