Izvor: Scandal.rs, 14.Dec.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORICA MARKOVIĆ UMALO PREBILA DOROTEU! (VIDEO)

Nakon odgledanog snimka na kome je prikazano da je Dorotea Jovanović zamenila svoj krevet koji je bio natopljen vodom kojom je čišćeno kupatilo sa krevetom Marijane Zonjić, njih dve su ušle u žestok okršaj. Naime, Zonjićeva je pobesnela što je danima spavala na prljavom krevetu, ne znajući da je zamenjen. Potom je rešila da se The post ZORICA MARKOVIĆ UMALO PREBILA DOROTEU! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LJUBA POHVALILA IVANU VRBAŠKI I OPLELA PO KARAĐORĐU: Si*ice pedaliran si! Ta žena ima MOZAK

Izvor: Scandal.rs, 15.Dec.2018, 12:42

U toku sinoćne emisije u “Zadruzi”, ukućanima su puštani klipovi, a jedan od njih prikazivao je Karađorđa Subotića koji se šalio na račun svoje ćerke Aleksandre Subotić i Dorotee Jovanović, govoreći da su se njih dve najviše ugojile u rijalitiju i da treba da povedu računa o kilaži....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.