ZORICA MARKOVIĆ UDARILA NA PRODUKCIJU, PA SE OBRUŠILA NA DUŠICU JAKOVLJEVIĆ - Čeka se odluka Velikog šefa! Nedopustivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:19

ZORICA MARKOVIĆ UDARILA NA PRODUKCIJU, PA SE OBRUŠILA NA DUŠICU JAKOVLJEVIĆ - Čeka se odluka Velikog šefa! Nedopustivo

Besna kao ris!

Zorica Marković sedela je sa drugaricom Anom Ćurčić ispred hotela i ispijale su kafu, a pevačica je žestoko oplela po produkciji, pa pomenula i voditeljku Dušicu Jakovljević jer joj je protekle noći skrenula pažnju na psovke.

- A onda sinoć Dušica kaže, "Pa eto, bez ružnih reči", ili nešto tako u tom smislu, kada sam ja ovoj maloj rekla "P*čka li ti materina", nisam se unosila u lice, nisam pokazala agresivu. Ovde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaka druga reč psovka - bila je ljuta Zorica.

- Pa ovde svi psuju - dodala je Ana.

- A onda kao nemojte da psujete, to se odnosilo na mene! A što to nisu opomenuli nekog drugog da ne kune i da ne preti - nastavljala je pevačica.

- Pa nisi psovala, svi su psovali - branila ju je Ćurčićeva.

- Pa da, ali meni su rekli - kazala je Zorica.

Kako li će reagovati produkcija, ostaje da ispratimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.