Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2019, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORANNAH JE NEDAVNO BILA GLAVNA TEMA MEDIJA ZBOG ŠARIĆA: U kakvoj su vezi IVIN TAJKUN i modna blogerka?!

Hrvatski tajkun Marijan Šarić u srpskim medijima nedavno je postao glavna tema nakon što je učesnica Zadruge 3 Iva Grgurić priznala da ju je on mesecima finansirao i držao u “zlatnom kavezu” Modna blogerka i jutjuberka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, bila je u vezi sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom Šarićem. Blogerka je The post ZORANNAH JE NEDAVNO BILA GLAVNA TEMA MEDIJA ZBOG ŠARIĆA: U kakvoj su vezi IVIN TAJKUN i modna blogerka?! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARIĆ PRIZNAO DA NIŠTA NE VERUJE IVI: Ne poklapaju se neke stvari, najgori izgovor je NISAM IMALA GDE

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2019

Iva Grgurić je smogla snagu i kroz suze priznala zadrugarima da je bila “zatočena u zlatnom kavezu” Marijana Šarića i da ju je maltretirao. Njene izjave su bile kontradiktorne, a to je primetio i Stefan Karić, na koga je Iva bacila oko, te je o svemu ovome popričao i sa Markom Janjuševićem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.