ZOLIN PRIJATELJ OTKRIO DETALJE HAPŠENJA: Zvao me je drug koji ga je vozio... U sve UPLETENA Miljana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 13:15

ZOLIN PRIJATELJ OTKRIO DETALJE HAPŠENJA: "Zvao me je drug koji ga je vozio..." U sve UPLETENA Miljana!

Ekskluzivno za portal Srbija Danas!

Jutros je kao bomba odjeknula vest da je bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, priveden.

Pojavila se informacija da je priveden na granici sa Bosnom i Hercegovinom, zbog toga što je propustio da se pojavi na suđenju sa Miljanom Kulić.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je njegovog prijatelja i bivšeg zadrugara, Nikolu Đorđevića, koji nam je potvrdio ove informacije i otkrio detalje privođenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Istina je! Zvao me moj drug koji ga je vozio u Bosnu. Uhapsili su ga na granici i u pratnji policije je odvezen u Niš jer se nije pojavljivao na suđenjima sa Miljanom - rekao je kratko Nikola za portal Srbija Danas.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.