ZOLA VERIO MILJANU KULIĆ! Bivša zadrugarka objavila snimak prosidbe, Bebica NAJBRUTALNIJE IZIGRAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 22:53

ZOLA VERIO MILJANU KULIĆ! Bivša zadrugarka objavila snimak prosidbe, Bebica NAJBRUTALNIJE IZIGRAN!

Prava kraljica drame!

Nakon što je potvrdila raskid sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojim je do nedavno najavljivala gala svadbu, Miljana Kulić bacila je sve fanove u rebus.

Najpre je objavila jedan stori, gde je spomenula Lazara Čolića Zolu, a onda ga je i svuda zapratila, zbog čega su svi posumnjali da je ipak došlo do pomirenja.

Miljana je zapratila i sve grupe koje podržavaju vezu Zole i nje, a fanovi čekaju Zoling odgovor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona je ubrzo sve potvrdila, pa stavila do znanja da ne otkazuje svadbu, već da je samo zamenila mladoženju, pa će, umesto sa Bebicom, Miljana stati na ludi kamen sa Zolom.

Kulićeva je objavila snimak, na kom ju je Zola zaprosio u Zadruzi, a ona mu odgovorila da pristaje, a po svemu sudeći - sada će se to realizovati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.